marți, 23 aprilie 2013

Cum sa alegem mobila pentru bucatarie

Cum sa alegem mobila pentru bucatarie

Cand vine vorba de bucatarie, mobilierul este destul de important, acesta fiind cel care ofera confortul doamnelor si domnisoarelor ce obisnuiesc sa-si petreaca o parte din timp in bucatarie. Indiferent ca este vorba doar de o masa, sau ca este vorba de intreg mobilierul ce va urma sa fie prezent in bucatarie, alegerea trebuie facuta cu aprobarea sotiei, a prietenei, sau dupa caz, a mamei. O parere oficiala de calitate este fara indoiala a unei persoane de sex feminin, barbatii fiind ceva mai putin priceputi, cand vine vorba de cele necesare in bucatarie.

Spatiul influenteaza decizia


Pe langa cerintele persoanei de sex feminin, un alt lucru care influenteaza foarte mult modelul de mobilier care va fi dispus in bucatarie, este spatiul disponibil. Pentru ca sunt foarte multe elemente de tip electrocasnic ce va trebui sa-si faca loc in acest spatiu, mobilierul clasic are foarte putin loc, si acesta trebuie calculat foarte bine.




Dulapuri suspendate, scaune mici


Pentru ca nu ne putem lipsi de un cuptor cu microunde, un aragaz, eventual un frigider (in unele cazuri acesta este pe hol), dar si altele mai micute precum storcator de fructe, filtru de cafea, dozator de apa, etc, trebuie sa ne orientam catre modele de dulapuri suspendate, unde sa punem vesela, dar si pentru scaune cat mai mici, care sa incapa sub masa, si sa nu ocupe foarte mult loc. In general scaunele vin in set cu masa, pentru a face un tot unitar cat mai perfect.
Mobilierul va avea incadrat si alte produse precum hota, chiuveta, etc. Cel mai indicat pentru astfel de situatii, este sa luati legatura cu un designer mobilier, majoritatea firmelor de mobila care se respecta avand un astfel de personal pregatit, si oferit gratuit sau la preturi foarte mici, in cazul achizitionarii mobilierului de la firma respectiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu