miercuri, 17 aprilie 2013


Mobilier de calitate romanesc

Chiar daca abia iesiti din criza, romanii se vaita ca nu o duc foarte bine din punct de vedere financiar, dar, cand vine vorba de aranjarea propriei locuinte, bugetul nu are o limita stabilita, si este de foarte multe ori depasit.
Este cunoscut faptul ca, designerii romani sunt unii dintre cei mai buni in acest sector, ei reusind sa atraga privirile si celor de peste hotare. Chiar daca preturile sunt de multe ori destul de pipirate, in comparatie cu bugetele romaniilor, piesele de calitate isi gasesc intotdeauna cumparatori.

Produse realizate din materiale green la expozitii

Tot mai multe expozitii de mobilier au loc in tara noastra in ultimii ani. Datorita modelelor foarte interesante ale expozantiilor, tot mai multi participanti la aceste targuri si expozitii se arata interesati de mobilierul calitativ. Foarte multi straini se intereseaza de aceste expozitii, venind pregatiti pentru achizitii de mobilier foarte atractiv.
Unul din cele mai apreciate produse prezente in ultimul timp la targuri si expozitii, pare a fi mobilierul green eco. Acesta reuseste sa aduca o stare de liniste cumparatorului, si, in acelasi timp, ajuta vanzatorul sa castige o mai buna reputatie in randul creeatorilor de mobilier.
In Septembrie 2012, au fost cele mai atractive astfel de modele de pana acum, ele fiind vandute intr-un timp record. Se pare ca acesta va fi trendul elementelor de mobilier in anii ce urmeaza, tot mai multi clienti aratandu-se interesati de astfel de modele. Si mobila pe comanda se realizeaza tot mai des, foarte multi dintre cei interesati dorind propriile modele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu