luni, 22 aprilie 2013

Dormitoare cu design modern

Dormitoare cu design modern

Cand aducem vorba despre modelul de design ce urmeaza sa fie prezent in dormitoare, trebuie sa stim ca exista o foarte mare varietate de stiluri in acest sens, oferta de unde poti alege fiind foarte bogata. Alegerea unei camere cu tendinte traditionale este pe placul clientilor, in acelasi timp si modeulul romantic fiind foarte cautat. Totusi trebuie sa tinem cont de faptul ca, o alegere spre modernism, in care abordarea si stilul isi au rolul lor foarte important, va face dintr-un model modern ceva de neimaginat.





Nuantele stilului modern


Daca pentru stilul romantic, culoarea rosu este ceea care are ceea mai mare pondere, trebuie stiut faptul ca, nuantele stilului modernist au la baza nuante de lemn, intr-o linie simpla, fara designuri stridente.
Chiar si folosirea unor culori reci, intr-un stil modern, poate creea caldura, daca spatiul in care sunt folosite este unul mare, semideschis.

Articole si accesorii de design


Covorasele foarte haioase si nonconventionale aduc caldura in camera, si creeaza multa lumina pentru spatiul respectiv. De asemenea mici carpetute folosite pe elementele de mobilier, combinate cu diferite vaze sau bibelouri de bun gust, pot creea un stil modern si interesant pentru camera in care vor fi folosite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu