luni, 22 aprilie 2013

Camera cu mobilier mixt

Camera cu mobilier mixt

Camera in care mobilierul trebuie sa fie mixt, este aceea camera in care trebuie sa incapa toata familia. Foarte des se intalnesc astfel de elemente de mobilier, in garsoniere, acolo unde, atat parintii cat si copilul / copii , convietuiesc in aceeasi camera. Se mai intampla si in cazurile in care copilul nu are varsta necesara pentru a dormi singur, si este nevoie ca unul dintre parinti, sau chiar amandoi sa doarma alaturi de el.

Mobila existenta


Pe langa cele necesare celui mic, si aici facem referire la patutul lui, care in cele mai multe cazuri este unul care se strange, putem gasi un pat dublu, o noptiera, unde isi tin in general mamiciile toate cele necesare pentru copil, si aici ne referim la biberoane, suzete, jucarioare pentru somn sau alte accesorii necesare celui mic.
Amenajarea camerei trebuie sa fie facuta cu o culoare mixta, nici foarte copilareasca, dar nici sobra, care sa inveseleasca camera. De asemenea este indicat sa alegem un covoras cu modele pentru cel mic, el fiind cel mai important membru al familiei.
Indiferent de optiunile pe care le avem, trebuie sa o facem cu bun gust, eventual sa consultam un designer sau cateva cataloage pentru camere mixte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu