miercuri, 25 septembrie 2013

Scaun birou OFF 601 - review

     Cu un design unic pe piata scaunelor de birou, modelul OFF 601 imbina aspectul modern cu functionalitatile unui scaun directorial ce asigura coloanei vertebrale o pozitie corecta pe intreaga perioada de utilizare.
Ca principale caracteristici ce asigura o pozitie corecta enumeram:
I.  Posibilitatea de ajustare a inaltimii sezutului. Aceasta se realizeaza prin intermediul unui piston cu gaz amplasat deasupra bazei in forma de stea a scaunului.
II.    Posibilitatea de reglare a pozitiei spatarului. Sunt persoane carora le place ca spatarul sa fie lasat mai pe spate iar altora care prefera un spatar cat mai drept. Pozitia corecta este undeva la mijloc
III.  Existenta manerelor. Acestea sunt ideale pentru suportul bratelor in zilele in care scrieti foarte mult la calculator.
IV.  Un element foarte important, care din pacate nu este regasit pe toate scaunele directoriale este tetiera. Existenta acesteia asigura suportul ideal pentru zona capului si cea a gatului.
Alte elemente ale acestui scaun ergonomic ce trebuie mentionate sunt:
I.   Existenta de rotile ce fac mai usoara manevrarea scaunului pe suprafetele acoperite cu mocheta sau parchet.
II.    Sezutul tapitat cu mesh, material foarte usor de intretinut
III.    Spatarul realizat din plasa. Un element regasit din pacate din ce in ce mai rar in randul scaunelor de birou. Aceasta plasa asigura ventilatia permanenta nepermitand transpirarea spatelui utilizatorului.

      Singurul punct slab, daca il putem numi asa, al acestor modele de scaune birou este faptul ca baza acestora, in forma de stea este realizata din poliprpilena. Personal sunt adeptul scaunelor ce au aceasta baza realizata din metal cromat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu