miercuri, 18 septembrie 2013

Saltele Memory foam si Pocket Spring - noile modele de la Saltex

Dat fiind faptul ca tehnologia evolueaza constant, in materie de saltele de pat se constata atingerea unui nivel superior de calitate si confort. Azi vom vorbi despre saltele Saltex pentru ca ele  reprezinta dovada vie a unei tehnologii inovatoare si una dintre cele mai mari inventii ale ultimelor secole.
Cele mai cunoscute modele Saltex saltele sunt cele memory foam. Aceste saltele memory foam dispun de o proprietate speciala, adaptandu-se la temperatura existenta in camera. Astfel atunci cand este mai cald in camera, saltelele memory foam devin mai moi, iar cand este mai frig devin mai ferme. Cel mai important de retinut este faptul ca acest tip de saltea prezinta un grad inalt de confort, iar in momentul in care te intinzi pe ea ia forma corpului, asigurand astfel o pozitie corecta a coloanei vertebrale si implicit eliminarea eventualelor dureri de spate.
Si pentru a intari convingerea ca aceste saltele sunt realizate pentru cei care au probleme ale coloanei vertebrale materialul din care sunt confectionate este unul vasco-elastic, poliuretan. Acest material permite trecerea cu usurinta a aerului si asigura protectie impotriva diferitelor ciuperci.
Pe langa saltelele memory foam vom vorbi si despre saltele pocket spring. Acestea se evidentiaza printr-un element de noutate bazat pe un sistem de arcuri independente care se comprima individual. Datorita acestui sistem mobilitatea a fost marita iar in momentul in care salteaua este folosita de doua persoane, miscarea unui nu il influenteaza pe celalalt.Mai mult independenta arcurilor permite o sustinere mai corecta a corpului, oferind astfel un somn linistit si relaxant.

Concluzionand, daca sunteti in situatia de a alege o saltea care sa va ofere mai mult confort nu ezitati sa alegeti unul din modelele prezentate de noi mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu