vineri, 3 mai 2013

Saltea moale sau dura, ce sa alegem

Saltea moale sau dura, ce sa alegem

Cand vine vorba de a alege salteaua pentru pat, trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte. Totusi cel mai important aspect, in afara de buget, este tipul acesteia. Ea poate fi dura sau moale, in functie de preferintele celor care aleg.

In primul rand trebuie sa tinem cont ca o saltea tare nu este recomandata deoarece aceasta poate provoca anumite puncte de presiune asupra corpului uman, care au ca rezultat imediat adoptarea unei pozitii mai putin confortabile a corpului pe toata durata somnului. Coroborata cu o pozitie incomoda si pe durata zilei, pozitie ce o avem de cele mai multe ori la televizor, la calculator sau, in momentul in care avem un job ce necesita folosirea corpului in diferite moduri, poate rezulta la afectiuni de diferite forme asupra coloanei, lucru care nu ar fi tocmai pe placul nimanui.

Astfel, recomandarea noastra este, sa alegeti o saltea de duritate medie sau scazuta, care va va oferi o sustinere corecta din punct de vedere anatomic a corpului, si care va relaxa intregul corp, pe toata durata somnului.
Sunt persoane care doresc o saltea tare, aceasta fiind o optiune prost aleasa, si asupra careia trebuie sa mai reflectati, cand faceti alegerea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu