Detaliile ofera eleganta, asa ca, atunci cand va decorati locuinta trebuie sa aveti grija la micile obiecte decorative ce pot da o nota de stil aparte.
miercuri, 3 decembrie 2014
miercuri, 19 noiembrie 2014
Perdele si draperii, moderne sau clasice
Unul din produsele care completeaza amenajarea unei camere, este fara indoiala o perdea. Aceasta este intotdeauna binevenita, si este influentata foarte mult de culoarea mobilierului, a covorului din camera, sau a peretiilor. Indiferent ca este un model scurt sau lung, simpla sau cu design, aceasta trebuie sa fie in asorte cu intreaga camera, si sa completeze ca un tot unitar. Si draperia este la fel de importanta in amenajare, fiind un element dinamic in camera.
miercuri, 22 octombrie 2014
Mic mobilier pentru casa ta
Este cunoscut faptul ca mobila este un factor fundamental de fiecare data cand vine vorba de a noastra locuinta, dar improvizarea si imaginatia joaca in acelasi timp un rol foarte important in aspectul final al acesteia. Orientati dupa ultimele tendinte pentru fabricarea celor mai perfecte elemente de mic mobilier si avand in vedere diferitele stiluri practicate atat in tarile dezvoltate din Europa, cat si in tara tuturor visurilor, Statele Unite ale Americi, cele mai multe companii din tara noastra reusesc sa suprinda intr-un mod destul de placut, pe toti cei care doresc sa achizitioneze asfel de produse. Acestea sunt tot mai prezente la marile targuri si expozitii de mobila, si, in acelasi timp, au o mare cautare si pe la magazinele de prezentare a mobilierului din marile orase romanesti.
Elemente de mic mobilier
Printre cele mai cunoscute elemente de mic mobilier existente pe piata, sunt casetierele de birou cu sertare, acestea fiind in marea lor majoritate cu trei sau patru sertare. De asemenea comoda se incadreaza la mic mobilier, fiind un necesar pentru orice casa.
Mai trebuiesc remarcate si cuierul, etajera sau chiar masutele speciale pentru telefonul fix.
Mobilierul mic pentru spatiul gol
In cele mai multe dintre cazuri, mobilerul mic este folosit pentru a umple spatiurile goale, o multime de oportunitati fiind disponibile in acest sens. Pe langa cele strict necesare, pe care trebuie sa le avem in casa pentru o utilitate crescuta, exista si piesele de mic mobilier, care nu sunt strict necesare, si care isi gasesc locul datorita formelor pe care le au, sau a dimensiunii ce se potriveste in general cu un spatiu ramas gol in casa.
Si cum in orice casa exista un astfel de mobilier, este evident ca, vom gasi astfel de elemente la aproape orice vanzator de mobila, mai mic sau mai mare.
joi, 2 octombrie 2014
Reguli de buna purtare la bloc
Bloc reabilitat. In copilarie eram invatati sa fim respectuosi cu toti vecinii de la bloc. Ziceai buna ziua sau sar’na in stanga si in dreapta pana bifai pe toata lumea de pe lista de intretinere, de teama ca nu cumva cineva sa se intalneasca cu mama pe strada si sa ii spuna ca are un copil care nu stie sa salute. Existau si multe alte reguli bine stabilite si desi era neplacut sa le tot auzi, viata la bloc era mai frumoasa. Atunci nu era nimeni obligat sa asculte manele de la 11 noaptea, pana la 4-5 dimineata, puteai deschide geamul linistit fara sa intre adieri de gunoi (pentru ca e mai usor de aruncat pe geam decat la ghena, desigur), puteai chema liftul fara sa te temi ca pui degetul in cine stie ce..( nu este vorba de guma de mestecat) si multe altele.
Chiar daca sunt lucruri deja banale si unele sunt chiar marunte, nu sunt normale, pentru ca in timp ajung sa fie stresante, adaugandu-se problemelor de zi cu zi. Blocul, desi este un spatiu comun, ar trebui sa ofere fiecaruia intimitate si confort, mai ales cand, in cele mai multe cazuri, oamenii platesc pentru locuinta aceea timp de 20 sau 30 de ani.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)